Vragen? Neem contact op!

Nieuwsberichten

Vls 3april

De paadjes zijn getrapt!

Alle Leidse Schooltuinen zijn nu weer geopend. Op woensdag 3 april hebben de kinderen van groep 6 van school De Singel samen met wethouder Jermoumi bij de Distelvlinder het Leidse schooltuinseizoen feestelijk geopend.

Lees verder

Vls 3april

Het tuinseizoen is begonnen!!

Alle Leidse Schooltuinen zijn nu weer geopend. Op woensdag 3 april hebben de kinderen van groep 6 van school De Singel samen met wethouder Jermoumi bij de Distelvlinder het Leidse schooltuinseizoen feestelijk geopend. Er is door UnityFM/Sleutelstad een mooie reportage gemaakt die te zien is via de volgende link:  

Lees verder

Alle kinderen zijn vandaag heel enthousiast aan de slag gegaan. Een kale akker is veranderd in een tuin met heel veel bordjes, stokjes en touwtjes maar ook met hier en daar groene sprietjes. Iedereen hoopt dat de sprietjes snel uitgroeien tot eetbare plantjes of tot mooie bloemen.

Vereniging Leidse Schooltuinen

De Vereniging Leidse schooltuinen bestaat sinds 1926. Elk jaar tuinieren er gemiddeld 600 kinderen op een van de 5 schooltuincomplexen. "Een eigen schooltuintje zorgt voor een ervaring die een leven lang meegaat!"

Volg ons!

Blijf op de hoogte en volg ons op social media

Contact

Vereniging Leidse Schooltuinen

Telefoon 06 - 404 596 17
E-mail schooltuinenleiden@gmail.com
kvk 40447370