Vragen? Neem contact op!

Vls 3april

Het tuinseizoen is begonnen!!

Half maart is er geploegd, in maart zijn alle tuintjes uitgezet en in de eerste week van april is het schooltuinseizoen geopend!

Alle Leidse Schooltuinen zijn nu weer geopend. Op woensdag 3 april hebben de kinderen van groep 6 van school De Singel samen met wethouder Jermoumi bij de Distelvlinder het Leidse schooltuinseizoen feestelijk geopend. Er is door UnityFM/Sleutelstad een mooie reportage gemaakt die te zien is via de volgende link:  

Klik hier voor het filmpje

Alle kinderen zijn vandaag heel enthousiast aan de slag gegaan. Een kale akker is veranderd in een tuin met heel veel bordjes, stokjes en touwtjes maar ook met hier en daar groene sprietjes. Iedereen hoopt dat de sprietjes snel uitgroeien tot eetbare plantjes of tot mooie bloemen.

Op 3 april was er de opening van de schooltuinseizoen. Iedereen had er deze dag heel veel zin in en ook de weergoden waren ons gunstig gezind. Na wat mooie woorden van de wethouder startte voor de kinderen van de Singel het schooltuinseizoen. Na een ruim uur waren lente-uien gepoot, viooltjes geplant en tuinkers gezaaid!

Vls 3april
Ook leuk om te lezen
Vls 3april

De paadjes zijn getrapt!

Alle Leidse Schooltuinen zijn nu weer geopend. Op woensdag 3 april hebben de kinderen van groep 6 van school De Singel samen met wethouder Jermoumi bij de Distelvlinder het Leidse schooltuinseizoen feestelijk geopend.

Lees verder

Vereniging Leidse Schooltuinen

De Vereniging Leidse schooltuinen bestaat sinds 1926. Elk jaar tuinieren er gemiddeld 600 kinderen op een van de 5 schooltuincomplexen. "Een eigen schooltuintje zorgt voor een ervaring die een leven lang meegaat!"

Volg ons!

Blijf op de hoogte en volg ons op social media

Contact

Vereniging Leidse Schooltuinen

Telefoon 06 - 404 596 17
E-mail schooltuinenleiden@gmail.com
kvk 40447370